U bent hier: Home › Apparatuur-en-Pigmenten

Pigmenten

Ik maak gebruik van Nouveau Contour, Ecuri, Academi en LI Pigmenten, deze worden vervaardigd onder zeer strikte normen en voldoen aan alle wettelijke eisen. Zowel Nouveau Contour als Ecuri, Irma Hulscher, en LI garanderen u dat uitsluitend de beste kwaliteitskleurstoffen worden aangewend door middel van een intensieve kwaliteitscontrole. Alle pigmenten wordt geëvalueerd op chemische samenstelling, microbiologische testen, chemische opbouw, kristalvorm, kleurintensiteit, korreldikte, lichtechtheid en zuiverheid. 
 
Door een speciaal ontwikkelde compressietechniek dat in het productieproces wordt gebruikt kunnen wij een maximum hoeveelheid kleurstof in het pigment samenstellen. Zodoende wordt er een maximale kleurenintensiteit bereikt waarbij de ideale pigmentatie is gewaarborgd.
 
Tevens beschikken wij een uitgebreide keuze kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen, hebben wij een specifieke door u gewenste kleur niet op voorraad dan kunnen wij deze altijd bestellen
 

Apparatuur 

Wij werken met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en zo optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven.
 

Naalden

 
Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up  volledig veilig is.


Pigmentatiepen

De Nouveau Contour pigmentatie-pen is uitgerust met het unieke geïntegreerde naaldsysteem, de zogenaamde Safety Module. In dit systeem is de naald en naaldkap één geheel en volledig in elkaar geïntegreerd. De module is voorzien van een membraan welke de terugvloei van pigment of lichaamsvloeistoffen in het handstuk totaal uitsluit. Hiermee wordt kruisbesmetting volledig voorkomen.