U bent hier: Home › Eyeliners-

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.
 
Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.
 
Er is veel mogelijk, alles in overleg en alles aangepast aan uw wensen en uw gezicht.
 
1. Eyeliner boven en onder
Normale eyeliner voor zowel boven als onder, deze eyeliner komt net boven de wimpers uit dus met geopende ogen zie je deze eyeliner zitten. Deze eyeliner kan nog steeds naturel zijn en is meer aanwezig dan een lashline maar minder aanwezig dan een advanced eyeliner. (dit is wat de meeste dames kiezen).
 
2. Lashliner
Subtiel lijntje alleen in de wimperrand, dit lijntje zie je niet als de ogen geopend zijn (ook voor de heren)
 
3. Zacht uitgeschaduwde eyeliner
Deze eyeliner is uitgeschaduwd, dit is voor degene die geen strakke lijn maar een zachtere uitdrukking willen.
 
4. Duo-tone eyeliner
Deze eyeliner is opgebouwd uit twee kleuren, direct boven het zwarte pigment wordt een tweede eyeliner geplaatst in de kleur die u wenst, vaak wordt dit gedaan in de kleur van de iris. Er zijn veel kleuren mogelijk zoals bruin, groen, blauw of paars.
 
5. Advanced eyeliner
Deze eyeliner is een brede eyeliner of een eyeliner met een wing voor een meer expressieve blik.

5. Smokey eyes eyeliner (butterfly eyeliner)
Deze eyeliner wordt ook wel de butterfly eyeliner genoemd, het is een zwarte eyeliner aan de onderkant. Met een andere kleur bv bruin of paars wordt er een schaduw geplaatst tegen de zwarte eyeliner die aan de buitenkant donker is en verder naar het binnen steeds zachter en lichter van kleur wordt. Er zijn veel mogelijkheden hierin qua kleur maar ook qua dikte van de schaduw.