U bent hier: Home › Lippen

Lippen

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een cupidoboog die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden. Pigmentverlies in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost. Een natuurlijke kleur in de lippen of een tintje donkerder, zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren zonder dat u er altijd opgemaakt uitziet.
 
1. Liplijn
Men kan met een liplijn alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren. Onze voorkeur gaat uit naar een lipline die geschaduwd wordt of voor de Full-lips.
 
2. Geschaduwde liplijn
Hierbij wordt een liplijn gezet met een mooie contourschaduw die de lippen voller laten overkomen, hierbij heeft u dus geen `harde’ liplijn maar loopt de lijn langzaam over in de eigen lipkleur.
 
3. Full lips
Hierbij worden de volledige lippen ingekleurd, heeft u bijvoorbeeld pigmentverlies of bleke lippen dan kunnen wij hiermee uw lippen voorzien van een prachtige natuurlijke teint. Nooit meer afdrukken van lipstick op de glazen, nooit meer uitlopers van de lipstick in de rimpeltjes rondom de mond en nooit meer verdwenen lipstick altijd uw lippen in kleur.