U bent hier: Home › Over-Mij

Welkom bij Permanente Make-Up Praktijk

Allereerst een klein stukje informatie over de mogelijkheden van Permanent Make Up.

Kijk eens rustig rond op onze site en u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden/toepassingen die met Permanent Make Up te realiseren zijn.
 
Permanent Make Up voor de ogen, wenkbrauwen en lippen is bij veel mensen wel enigszins bekend alhoewel ik toch nog heel vaak tegenkom dat mensen niet weten hoeveel er allemaal mogelijk is.
Mensen weten vaak niet dat er verschillende eyeliner-, en wenkbrauwtechnieken zijn en dat het ook mogelijk is om uw lippen volledig in te laten kleuren in plaats van alleen een liplijn.
 
 
De medische pigmentatie is bij het merendeel van de mensen onbekend.
Onder medische pigmentatie valt onder andere litteken camouflage, het corrigeren van een hazenlip (Schisis) en het creëren van een nieuwe tepelhof na een borstreconstructie.
Voor mensen die een chemotherapie gaan krijgen en waarschijnlijk hun wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk gaan verliezen is er de mogelijkheid om voordat ze de chemokuur ondergaan de wenkbrauwen te laten pigmenteren zodat als de haartjes uit gaan vallen zij niet de wenkbrauw verliezen.
 
 
Met permanent make-up is er veel mogelijk voor zowel vrouwen als mannen.
 
 
Annick Desmit                                   
                              
 
Mijn naam is Annick Desmit, Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het prachtige vak Permanent Make-up wat ik met veel liefde en passie uitoefen. Ik bezoek regelmatig beurzen en seminars en volg elk jaar verschillende master classes om up to date te blijven van de laatste technieken en trends op het gebied van Permanent Make-up. 
 
Opgeleid en gecertificeerd ben ik door Nouveau Contour. Ik ben begonnen met een allround basis cursus maar tijdens deze cursus had ik al snel besloten dat ik verder wilde dan alleen het cosmetische deel waarna ik me direct heb aangemeld voor de full professional education. 
Hierdoor beheers ik niet alleen de cosmetische kant maar ook de medische technieken.

In de loop der jaren heb ik vele mastertrainingen gevolgd zowel in het binnen- als buitenland. 
Bekende masters zoals: Alina Soloveva, Nataliya Yeremenko, Tatjana Petraitis, Elitta Lunegova, Tina Davies, Jody Stoski, enz.
Eind 2014 hebben wij (mijn dochter en ik) deelgenomen aan een week training in Amerika waarbij er diverse trainingen waren te volgen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie. 
Ook waren er verschillende gastsprekers aanwezig die hun expertise deelden zoals Lorena Oberg (gespecialiseerd en hoog aangeschreven in laser behandelingen), Andrea Darby gespecialiseerd in scalp pigmentatie, dr Linda Dixon de president van de AAM (American Academy of Micropigmentation).

Wij zorgen dat wij behalve de trainingen om permanent make up te plaatsen, ook de trainingen volgen voor b.v.:
het verwijderen en/of corrigeren van foutieve permanent make up,
het stylen van de wenkbrauwen,
trainingen kleurenleer,
trainingen pigmentenleer, 
gezichtscorrecties dmv permanent make up 
 
Wij zijn GGD gecertificeerd dat wil zeggen dat wij werken volgens de strenge landelijke Hygiëne- en milieucode, waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling. Wij maken gebruik van de modernste technieken, deskundigheid, oog voor perfectie en de nieuwste computergestuurde apparatuur, dit is uw garantie voor kwaliteit.
Tevens zijn wij  aangesloten bij de NVSED (Nederlandse Vereniging voor Specialisten in Esthetische Dermopigmentatie)