U bent hier: Home › Prijzen-Trainingen

Trainingen


 

Wij verzorgen diverse master trainingen voor permanente make-up waaronder wenkbrauwen (hairstrokes en ombre), eyeliners en lippen (ful lips en ombre techniek). Om deel te kunnen nemen aan onze master trainingen dient u in bezit te zijn van de basis permanente make-up.

Tevens verzorgen wij beginnerstrainingen per onderdeel, u kunt kiezen uit wenkbrauwen, eyeliners en lippen. De wenkbrauw trainingen zijn onderverdeeld in de microblading, hairstrokes en de ombre.

 

Wij hanteren onderstaande tarieven voor onze trainingen:

 

Beginnerstraining:


Microblading          € 1750,00

Ombre                    € 1750,00

Hairstrokes             € 1750,00

Eyeliners                 € 1750,00

Ombre lippen         € 1750,00

 

Alle trainingen zijn inclusief een starterspakket waarmee u direct kunt starten. Bij de ombre, hairstrokes eyeliners en lippen dient u nog een apparaat aan te schaffen, de kosten hiervan komen bovenop de trainingskosten, bij de microblading is geen apparaat nodig. Bij de trainingen met het apparaat zijn ook verschillende combinatie trainingen mogelijk, uiteraard is de prijs dan anders. Bij al onze trainingen heeft u na het volgen van de training nog 4 maanden ondersteuning en nog 1 terugkomdag met modellen.

Wij geven uitsluitend trainingen in kleine groepjes om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Na deelname aan één van onze trainingen ontvangt u een certificaat dat u de training heeft gevolgd als zijnde student, nadat u de training volledig heeft afgerond ontvangt u een certificaat dat u geslaagd bent en dus een artist bent op het betreffende onderdeel.

 

Master trainingen:


Onze master trainingen geven wij zowel op locatie als in onze praktijk, wat u als prettig ervaart.

 

Master training per 1/2 dag      €   750,00

Master training per hele dag     € 1250,00

 

Na deelname aan de master training ontvangt u een certificaat. 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en data’s stuur ons dan even een mailtje.