U bent hier: Home › Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.
 
Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.


1. Poeder wenkbrauwen:  
 
Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden. Ook bij het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend alsof u met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw heeft getekend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht. Voor het pigmenteren van wenkbrauwen gebruiken we nooit een strakke lijn maar creëren we met een speciale techniek een schaduw, waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat. De wenkbrauw vormt immers het kader van het gezicht en zorgt voor expressie en uitdrukking.
 
2. Hairstrokes:      
 
Bij deze techniek wordt met een speciale naald of met blades het pigment als het ware als haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Deze techniek kan zowel met het apparaat (en naaldmodule) als met de hand gezet worden (microblading). Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Deze haartjes zijn zo dun dat ze bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn. Er is ook een mogelijkheid om deze techniek te combineren met de poeder techniek om zo meer diepte en vollere wenkbrauwen te creëren.
3. Ombre Wenkbrauwen:

Dit is een nieuwe trend, deze wenkbrauwen worden aan de staart donkerder gezet dan in het midden en bij de aanzet, het loopt als het ware van vol op de staart naar steeds luchtiger aan de voorkant waardoor een natuurlijk resultaat verkregen wordt. Vaak worden er ook verschillende tinten pigment gebruikt. Deze wenkbrauwen zijn na genezing erg mooi en zien er heel zacht en natuurlijk uit.

4. Ingeschaduwde wenkbrauwen:
 
De wenkbrauwen worden in één kleur opgebracht, bij deze techniek zal de kleur zeker aanwezig zijn.