U bent hier: Home › Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen:

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie, uitdrukking en uitstraling. 
Bij het aanbrengen van de permanente make-up van de wenkbrauwen wordt er rekening gehouden met de vorm van uw gezicht en de botstructuur. Voor het meest natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes binnen de vorm van de wenkbrauwen nooit weggehaald. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht. Bij het pigmenteren van wenkbrauwen creëren we met een speciale techniek, haartjes of een schaduw in de huid waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat.Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

1. Ombre wenkbrauwen:  
 
Dit is samen met de powder wenkbrauwen de nieuwste trend, deze wenkbrauwen worden aan de staart donkerder gezet dan in het midden en bij de aanzet, het loopt als het ware van vol op de staart naar steeds luchtiger aan de voorkant waardoor een natuurlijk resultaat verkregen wordt. Soms worden er ook verschillende tinten pigment gebruikt. Deze wenkbrauwen zijn na genezing erg mooi en zien er heel zacht en natuurlijk uit. Deze techniek is goed toepasbaar bij dames met een wat vetter huidtype omdat daar de haartjes van de hairstrokes door de regel wat meer uitvloeien en uiteindelijk dan ook een sschaduw worden (dit is overigens niet bij iedereen met een vettere huid). Ook voor de iets oudere dame die een zacht gepoederde wenkbrauw als resultaat wil, wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden, is dit een mooie techniek. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend alsof u met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw heeft getekend. 
 
2. Hairstrokes (apparaat):      
 
Bij deze techniek worden er met een speciale naaldmodule als het ware als haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor kunnen we de vorm van de bestaande wenkbrauwen aanpassen of voller maken. Deze techniek ziet er heel mooi en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft bijvoorbeeld bij Alopecia Areata of weinig haartjes heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Deze haartjes zijn zo dun dat ze bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn. Er is ook een mogelijkheid om deze techniek te combineren met de poeder techniek om zo meer diepte en vollere wenkbrauwen te creëren. Afhankelijk van wat de wensen zijn en wat de beste optie is voor uw huidtype besluiten we welke techniek voor u de beste is.

 
 
3. Hairstrokes (microblading):

De microblading is op het gebied van de hairstrokes de nieuwste techniek bij permanente make-up. Bij de microblading worden er met een pen met naaldjes flinterdunne haartjes in de huid getekend, bij de microblading komt er geen apparaat aan te pas. Een microblade is geen (zoals veel mensen denken) mesje. De microblades zijn modules waarin er een aantal zeer fijne naaldjes naast elkaar staan. De microblades zijn er in verschillende vormen en verschillende groottes qua naaldjes. Net als bij de hairstrokes met het apparaat worden er ultradunne haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor kunnen we de vorm van de bestaande wenkbrauwen aanpassen of voller maken. Deze techniek ziet er heel mooi en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft bijvoorbeeld bij Alopecia Areata of weinig haartjes heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Deze haartjes zijn zo dun dat ze bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn. Er is ook een mogelijkheid om deze techniek te combineren met de poeder techniek om zo meer diepte en vollere wenkbrauwen te creëren. Afhankelijk van wat de wensen zijn en wat de beste optie is voor uw huidtype besluiten we welke techniek voor u de beste is.

4. Powder Wenkbrauwen:

Dit is samen met de ombre wenkbrauwen de nieuwste trend, deze wenkbrauwen worden aan de staart donkerder gezet dan in het midden en bij de aanzet, het loopt als het ware van vol op de staart naar steeds luchtiger aan de voorkant waardoor een natuurlijk resultaat verkregen wordt. Soms worden er ook verschillende tinten pigment gebruikt. Deze wenkbrauwen zijn na genezing erg mooi en zien er heel zacht en natuurlijk uit. De powder brows worden gezet op dezelfde manier als de ombre wenkbrauwen maar zijn wat krachtiger en wat voller.