U bent hier: Home › Nieuws-Blog

Categorie├źn

Wilt u langere en vollere wimpers?

0 31 January 2013 20:41 in Algemeen
Wilt u GEEN valse wimpers / wimperextensions, maar wel langere en vollere wimpers? Dat kan vanaf 12 februari NIEUW: wimperlifting.
 
 
Wat is wimperlifting? 
Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel  korte als lange wimpers en zelfs als u wimper extensions heeft. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.
 
Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent? 
Wimperlifting is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent, zoals iCurl Perm en Simple Perm. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vind, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. Wimperlifting  daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers!
 
Voordelen Wimperlifting:
 
1. Blijft 8 tot 12 weken zitten.
2. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
3. Voelt licht en natuurlijk aan.
4. Ogen lijken groter.
5. Wimperlifting is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
6. Bestend tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
Laatst Gewijzigd Op: 01 February 2013 11:18
  • Bezoeken: 3937
  • (Beoordeling4.8/5 Sterren) Stemmen: 8
  • 4 0